Perhekahvila Kotilo

Perhekahvilat ovat lapsiperheiden avoimia toiminta- ja kohtaamispaikkoja. MLL:n Mikkelin yhdistyksen perhekahvila Kotilo toimii osoitteessa  Maaherrankatu 36.

HUOM!

Kotilo on loppusyksystä auki vain

To 18.10. klo 9.30-12
To 22.11. klo 17-19 jouluaskarteluilta

ETSINTÄKUULUTUS!! Mistäpä löytyisi meille Kotiloon uusi mukava ohjaaja?? Olisitko juuri SINÄ innokas lähtemään mukaan vapaaehtoistoimintaan, vaikka edes joksikin aikaa? Tai mummi, kummi, kaima, sisko, veli, serkku... llmianna itsesi tai tuttusi, ota rohkeasti yhteyttä meihin päin. Aukioloajat ja muut käytännön asiat sovittavissa joustavasti.

Seuraa perhekahvila Kotiloa Facebookissa, siellä ilmoitamme ajankohtaiset kuulumiset!

Kotilossa on uuni, mikroaaltouuni ja astioita kävijöiden käytettävissä. Vapaan oleskelun lisäksi Kotilossa voi askarrella ja pelata pelejä. Perhekahvilassa käyminen on maksutonta ja paikalle voi saapua oman aikataulun mukaan.

Lämpimästi tervetuloa!