Perhekahvila Kotilo

Perhekahviloihin ovat kaikki tervetulleita! Perhekahvilassa tutustut paikkakunnan muihin, samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja lapset saavat ikäistään leikkiseuraa. Perhekahvilassa jutellaan ja kahvitellaan, leikitään ja askarrellaan lasten kanssa ja käy meillä välillä vierailijoitakin. Toimintaa suunnitellaan yhdessä kävijöiden kanssa, joten tule mukaan miettimään mitä kivaa tehtäisiin!

MLL:n Mikkelin yhdistyksen perhekahvila Kotilo toimii osoitteessa Maaherrankatu 36.

HUOM! Koronavirus-tilanteen vuoksi perhekahvilan toiminta on toistaiseksi tauolla. Ilmoitamme heti kun toimintaa voidaan turvallisesti jatkaa.

Seuraa MLL:n MIkkelin yhdistystä Facebookissa,  siellä ilmoitamme ajankohtaiset kuulumiset!

Toiminta on maksutonta ja paikalle voi tulla oman aikataulun mukaisesti, ilmoittatumisia ei tarvita. Tarjoamme pientä välipalaa ja omia eväitä vertan on mm. mikroaaltouuni ja jääkaappi.

Lämpimästi tervetuloa!